Classic Screen 85

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als één van de eerste nieuws over onze acties op het gebied van zonwering en rolluiken!

 

De Classic 85 is een screen zoals hij al jarenlang op de markt is, simpel recht toe recht aan. De onderlat die aan het glasveldoek hangt zakt in zijgeleiders naar beneden.

 

Hij is er in de standaarduitvoering en in een windvaste uitvoering waar een speciaal verensysteem er voor zorgt dat de screen in iedere stand windvast is.  

 

Kiezen voor een Otra Vez screen is kiezen voor effectieve, functionele en makkelijke zonwering. Een Otra Vez screen vormt één geheel met uw ramen en gevel, hetgeen een strak effect geeft. 

 

Ook op plaatsen waar weinig ruimte is voor zonwering, is dit screen altijd een oplossing. Neem daarbij de mogelijkheid om te kiezen uit veel kleurcombinaties en u zult verbaasd zijn van het aanzien van screens op uw gevel. Maar het effect voor binnen is niet minder! Otra Vez screens weren 80% van het zonlicht en de warmte, waardoor u binnen een mooi zacht diffuus licht blijft behouden en u houdt de kamertemperatuur op peil.

 

Extra voordeel: u kan van binnen naar buiten kijken, maar nauwelijks van buiten naar binnen.

 

Functioneel zijn Otra Vez screens ook. Omdat ze vlak hangen, kunt u ook bij afwezigheid de zonwering naar beneden laten. 

 

Otra Vez heeft met zijn doordachte screencollectie aan alles gedacht. Zelfs de prijs is aangenaam scherp! Kortom: wij zijn overtuigd van de vele voordelen van onze screens. Als fabrikant wensen wij dat u door ervaring dezelfde overtuiging zult hebben!

 

 

 

screen-6.jpg screen-4.jpg screen-3.jpg screen.jpg