Rits Screen 95

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als één van de eerste nieuws over onze acties op het gebied van zonwering en rolluiken!

 

Otra Vez heeft met de Ritsvast-Screen een perfecte oplossing voor gevelsituaties waar meer wind op staat. Een speciaal profiel, in combinatie met een soort rits aan beide zijden van het screendoek, zorgt voor een strakke en windvaste ophanging van het doek zonder kieren. Wilt u een wapperend effect van uw screendoek voorkomen, dan moet u in alle gevallen kiezen voor de Otra Vez Ritsvast-Screen.

 

Kleur, vormgeving en doekcollecties De ranke kast waarin het doek is opgerold is verkrijgbaar in 5 standaard kleuren. Qua vorm kunt u kiezen uit een rondvormige kast of vierkant met een afgeschuinde hoek. Het Otra Vez screendoek is gemaakt van een glasvezelkern met een kunststof ommanteling. Daardoor is het van de zwaartse kwaliteit, oersterk, onbrandbaar en UV-zonlicht bestendig. Kies qua kleur uit onze rijk geschakeerde doekcollecties! 

  

Screen met transparant venster.

 

Heeft u een terrasoverkapping, maar wilt u windvrij buiten zitten? Laat dan tussen de staanders een Ritsvast-screen monteren. Optimaal zicht door het transparante venster en windvrij genieten van het buitenleven. Otra Vez denkt in alles mee.

 

 

screen-6.jpg screen-4.jpg screen-3.jpg screen.jpg