Rits Screen RS Smart® 100

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als één van de eerste nieuws over onze acties op het gebied van zonwering en rolluiken!

 

 

Het neusje van de zalm op het gebied van screens is de RS Smart® 100. 

 

Net zoals de Rits Screen 95 is dit een zeer windvast screen maar nog steviger waardoor nog grotere afmetingen mogelijk zijn. Iets duurder maar zoveel beter. Een screen die ook weer perfect past in het beleid van Otra Vez voor wat betreft kwaliteit. 

 

Deze screen is ook een heel goed alternatief op plaatsen waar rolluiken niet geplaatst kunnen worden ivm de bakhoogte, zeker door het feit dat in opgetrokken toestand de onderlat in de bak verdwijnt. 

 

- nieuw modern design
- maximale breedte 4000 mm en maximale hoogte 3000 mm
- gemakkelijke en snelle montage van doekrol en motor
- onderlat verdwijnt in de kast
- altijd strak hangend doek
- de kast kan contra gemonteerd worden
- verschillende types motoren
- nieuwe tweedelige geleider
- zijkappen zonder zichtbare schroeven.

 

 

Kleur, vormgeving en doekcollecties De ranke kast waarin het doek is opgerold is verkrijgbaar in 12 standaard kleuren. Qua vorm kunt u kiezen uit een rondvormige kast of vierkant met een afgeschuinde hoek. Het Otra Vez screendoek is gemaakt van een glasvezelkern met een kunststof ommanteling. Daardoor is het van de zwaartse kwaliteit, oersterk, onbrandbaar en UV-zonlicht bestendig. Kies qua kleur uit onze rijk geschakeerde doekcollecties! 

RS-Smart-rechte.jpg RS-Smart-rechte-viz.jpg RS-Smart-schuin.jpg RS-Smart-schuin-viz.jpg RS-Smart-halfrond.jpg RS-Smart-halfrond-viz.jpg RS-Smart-boog.jpg RS-Smart-boog-viz.jpg RS-Smart-kleuren.jpg