Rits Screen RS Smart® 130

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als één van de eerste nieuws over onze acties op het gebied van zonwering en rolluiken!

 Rits screen Smart130

 

De krachtpatser op het gebied van screens is de RS Smart® 130. Met een maximale afmeting van 600 cm x 500 cm of 500 cm x 600 cm is deze screen de oplossing voor grote ramen en terrassen. Deze screens kunnen ook van transparante folie worden voorzien zodat uw klanten lekker uit de wind kunnen zitten.

 

Net zoals de Rits Screen 95 is dit een zeer windvast screen maar nog steviger waardoor nog grotere afmetingen mogelijk zijn. Iets duurder maar zoveel beter. Een screen die ook weer perfect past in het beleid van Otra Vez voor wat betreft kwaliteit. 

 

Deze screen is ook een heel goed alternatief op plaatsen waar rolluiken niet geplaatst kunnen worden ivm de bakhoogte, zeker door het feit dat in opgetrokken toestand de onderlat bijna in de bak verdwijnt. 

 

- nieuw modern design
- maximale breedte 600 cm en maximale hoogte 500 cm of een maximale breedte 500 cm en maximale hoogte 600 cm .
- gemakkelijke en snelle montage van doekrol en motor
- onderlat verdwijnt bijna in de kast
- altijd strak hangend doek
- de kast kan contra gemonteerd worden
- verschillende types motoren
- nieuwe tweedelige geleider
- zijkappen zonder zichtbare schroeven

- verschillende opties met transparante folie.

 

 

Kleur, vormgeving en doekcollecties De ranke kast waarin het doek is opgerold is verkrijgbaar in 12 standaard kleuren. Qua vorm kunt u kiezen uit een rondvormige kast, vierkant of vierkant met een afgeschuinde hoek. Het Otra Vez screendoek is gemaakt van een glasvezelkern met een kunststof ommanteling. Daardoor is het van de zwaartse kwaliteit, oersterk, onbrandbaar en UV-zonlicht bestendig. Kies qua kleur uit onze rijk geschakeerde doekcollecties!

 

Smart1301.jpg Smart1302.jpg Smart1303.jpg Smart1304.jpg Smart1305.jpg Smart1306.jpg Smart1307.jpg