Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als één van de eerste nieuws over onze acties op het gebied van zonwering en rolluiken!

Kwaliteit/Prijs   Welkom   Nieuws

 

Alle waar naar zijn geld.

We leren het al ons hele leven, goedkoop is duurkoop en dat is bij de aanschaf van zonwering niet anders uiteraard.

Maar er is ook een gulden middenweg, een aanschaf waarbij prijs en kwaliteit volledig in balans zijn zodat u een uitstekende kwaliteit tegen een aangename prijs koopt. Daarvoor moet u bij een bedrijf zijn met voldoende verantwoordelijkheids-gevoel en lage overheadkosten.

Otra Vez is dit jaar al weer 36 jaar zo'n bedrijf waar erg op onnodige kosten, kwaliteit en veiligheid gelet wordt zodat de producten van topkwaliteit zijn maar niet meer hoeven te kosten dan nodig is.

Zo wordt bijvoorbeeld in ons zonnescherm assortiment al standaard Swela Sunvas doek gebruikt. De absolute top in zonweringsdoek.

 

 

 

 

Welkom op de website van Otra Vez zonwering en rolluiken.

Otra Vez zonwering en rolluiken is een bedrijf wat alweer 35 jaar bestaat en in die tijd inmiddels duizenden klanten naar volle tevredenheid heeft geholpen.

Onze service, vakmanschap en gunstige prijsstellingen zijn alom bekend.

 

Wie prijsbewust aan kwaliteit denkt, koopt bij Otra Vez!

 

 

Knikarmschermen

Met ingang van 1 maart zijn al onze zonnenschermen standaard uitgevoerd met Sunvas doek van het merk Swela, het beste doek op de markt.

En zonder meerprijs.

 

Balkonscreen

Na ruim 35 jaar gaan we langzaam afscheid nemen van het balconscherm. Deze wordt vervangen door het BalkonScreen. Iets duurder maar zoveel meer voordelen. Binnenkort meer informatie hier op de site

 

Somfy io

Na jaren de kat uit de boom te hebben gekeken neemt Otra Vez nu ook dit uitgebreide programma van motoren en aanverwante artikelen in zijn assortiment op. Met dit systeem heeft u de mogelijkheid om de motoren met uw smartphone te bedienen. Ook vanaf uw vakantieadres bijvoorbeeld.

 

Nu leverbaar

Het rolluik OV-Basic is nu leverbaar in twee duo kleuren en in een extra isolerende uitvoering.

De OV-Plus is nu leverbaar tot een breedte van 400 cm.

 

Twee nieuwe serre zonweringen

Vanaf februari 2017 hebben wij twee nieuwe, betaalbare serre zonweringen in ons assortiment opgenomen.De Sorento Mini en de Sorento Grande. Twee producten van een hele hoge kwaliteit en zoals u van ons gewend ben tegen aangename prijzen.

  Wij komen bij u thuis  
 
 

Bij ons vind u geen dure showrooms, grote advertenties of een duur wagenpark, want u begrijpt toch zeker wel dat uiteindelijk u als koper al die kosten betaalt. Wel vind u bij ons topproducten tegen aangename prijzen! Daarom bezoeken wij u aan huis.