Wie zijn wij

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als één van de eerste nieuws over onze acties op het gebied van zonwering en rolluiken!

 

Wie prijsbewust aan kwaliteit denkt, koopt bij Otra Vez zonwering en rolluiken.

Wij, Hettie en René Nicolaes zijn inmiddels al weer meer dan 34 jaar als ondernemers actief in de zonwering en rolluiken brance en hebben dus de nodige ervaring. Begonnen als montagebedrijf in zonwering onder de naam "Montagebedrijf Nicolaes". Doordat ook de verkoop van zonwering en rolluiken een grotere rol was gaan spelen was het na zeven jaar nodig om de naam te veranderen en gingen wij verder onder de naam "Otra Vez" wat opnieuw of nog een keer betekend.

Onze klantvriendelijkheid en service is alom bekend bij onze klanten en we kunnen dan ook met trots zeggen dat we een groot klantenbestand hebben met trouwe klanten die regelmatig terug komen voor nieuwe aankopen en reparaties. Ook zien we inmiddels dat ook hun kinderen ons hun vertrouwen schenken bij het betrekken van hun eerste huisje.

Al onze zonweringen zijn vervaardigd van materialen die een jarenlang probleemloos gebruik waarborgen. In de samenstelling van de producten kiest Otra Vez alleen voor de allerbeste onderdelen.

Of het nu gaat om een knikarmscherm, een rolluik, een markies of welke zonwering dan ook door de eigen fabricage kennen wij het product vanaf het moment dat het materiaal bij ons binnenkomt tot en met het moment dat het bij de eindgebruiker in gebruik is.

Op al onze zonwering en rolluiken geven wij twee jaar volledige garantie en onze service en nazorg wordt geroemd. Daarnaast zijn er natuurlijk de nodige fabrieksgarantie's op het doek en de motoren aar wat belangrijker is, wij van Otra Vez laten onze klanten nooit in de steek. Met service verlenen staan we op en gaan we naar bed.
 
Ook als u op zoek bent naar een terrasoverkapping of een beveiligingsrolluik voor een bedrijfspand bent u bij ons aan het juiste adres.

Door te letten op overheadkosten zoals bijvoorbeeld een showroom kunnen wij top kwaliteit leveren voor een prijs waarvoor onze concurenten de B-kwaliteiten leveren.

De prijs bent u morgen vergeten maar aan de kwaliteit wordt u dagelijks herinnerd.